cuba-team-collegas-medewerkers-riksja
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Cuba-reis

Individuele rondreizen Cuba

Toeren in een oldtimer langs verschoten billboards van Che Guevara of paardrijden tussen tabaksvelden: in Cuba stap je uit de wereld van smartphones en social media, zo terug in de tijd. Proef een cocktail van koloniale steden, zwoele muziek, sigaren en witte stranden. De Cuba Libre is niet alleen het lokale drankje, maar ook de droom van veel Cubanen: het vrije Cuba lijkt steeds dichterbij te komen. Nu gaan dus! Je slaapt in bijzondere casa particulares bij vriendelijke mensen thuis, in een ecotuin of in een bungalow op het strand. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons – Cuba experts Sandra en Dayna – je ideale reis in elkaar.

Stel je eigen Cuba-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Met ons puzzel je je Cuba-reis in elkaar met bouwstenen: korte Cuba-reizen van 3-4 dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights net even anders beleeft; zo leer je alles over de Cubaanse cultuur in de buitenwijken van Trinidad en ervaar je de paradijselijke zandstranden op het ongerepte eilandje Cayo Levisa. We kiezen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land en regelen vervoer en excursies alvast voor je. Liever een kant-en-klaar voorbeeld? Neem een kijkje bij onze flexibele Cuba-rondreizen per bus of per huurauto.

We helpen je op weg

 “Het contact met de lokale bevolking, dat is waarvoor ik reis. Het laat me zien hoe verschillend iedereens wereld is en laat me nadenken over mijn eigen wereld. Daarom slaap ik in Cuba het liefst in casa particulares, bij de mensen thuis. We hebben zulke leuke slaapplekken gevonden: schoon, knus en waar de eigenaren je hartelijk onthalen. Zo voel je je aan de andere kant van de wereld toch een beetje thuis.” – Cuba-expert Vincent

 

Benieuwd geworden naar het reizen in Cuba? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina of bij onze bouwstenen en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. Heb je hulp nodig bij het puzzelen van je Cuba-rondreis of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Paardrijden Cuba rondreis

We geven je eerlijk advies

We zijn zelf Cuba-fans in hart en nieren en we zijn natuurlijk zelf ook in het land geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de Cuba-reis bouwen die het beste bij je past.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

Riksja Travel

Riksja Cuba maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl.

  

Volg ook ons Cuba-reisblog | laatste update 15 april 2020
Wij vinden het leuk om je te inspireren voor de bestemming Cuba met onze eigen reiservaringen, die van onze reizigers en om actuele nieuwtjes met je te delen. Benieuwd hoe je Cuba écht leert kennen? Cultuur in Cuba: 4 manieren om het land echt te leren kennen is ons nieuwste artikel waar we je tips geven.

Lees voor nog meer Cuba-inspiratie ons blog 5x  waarom je voor de natuur naar Cuba wilt!