Dichter bij je passie

Beleef je hobby met een local

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Reisschema: Nader te bepalen
Reisduur: afhankelijk van de activiteit 1 uur tot een halve dag
Reissom: vanaf € 12,- p.p. bij 1 persoon
Reisperiode: gehele jaar

Wij zien dat reizigers een hobby vaak tijdens de reis parkeren, terwijl het juist zo leuk is om ook op reis iets met je passie te doen. En wij weten, je bent niet de enige die ontspant van vissen, graag een cocktail drinkt, geregeld gaat hardlopen of van fotografie houdt. Er zijn Cubanen die dezelfde hobby hebben. Leer Cuba echt kennen en deel je hobby met een Cubaan die deze passie met je deelt. Een activiteit die gemakkelijk kan worden toegevoegd aan je Cuba reis.

Excursie: belevenis op maat
  • fooien

  • consumpties

Dag 1 – Beleef je hobby in Cuba

We kunnen van te voren niet zeggen waar de activiteit zal plaatsvinden. Als wij weten waar jij gelukkig van wordt, gaan wij in Cuba op zoek naar iemand die deze passie met je deelt. Je leert Cuba écht kennen als je een boks training volgt, wandelt door een volkswijk om foto’s te maken met een bijzonder perspectief of een kopje koffie drinkt van zelfgemalen koffiebonen. Maar we hebben ook al een privé bezoek geregeld aan een galerie voor een kunstliefhebber en er zijn reizigers die samen met een local hebben hardgelopen. En wat zo fijn is, het zijn ervaringen die gemakkelijk zijn toe te voegen aan je reis.

Wil jij je Cuba reis extra bijzonder maken met een lokale ervaring? Kies dan deze bouwsteen, zodat wij met je kunnen afstemmen wat je wensen zijn. Dan gaan wij ons best doen om in Cuba iemand te vinden die deze passie met je deelt.

Meer inspiratie over mogelijke excursies. Neem dan een kijkje op onze excursie pagina.

Verstuur je reisplan