Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   cuba-reis-met-kinderenCuba met kinderen

   Cuba rondreizen met kinderen (8+)

   Cuba is een prima vakantiebestemming voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf circa 8 jaar. Maak met de kinderen een rit in een oldtimer, ga paardrijden door de tabaksvelden of leer samen salsadansen.

   De Cubanen zijn enorm gastvrij en behulpzaam, maar het land zelf heeft wel zo zijn beperkingen. Vooral wanneer je met kleine kinderen op reis gaat. Zo is het vooral lastig om aan luiers, babyvoeding of bijvoorbeeld een autostoeltje te komen. Het eten is er ook vrij eentonig en er is weinig keus. De gemiddelde maaltijd bestaat uit rijst, bonen, wat groente en een stukje kip of vis. Als je geluk hebt staat er pizza op het menu.

   Wij werken in Cuba voornamelijk met kleinschalige hotels en B&B’s. Deze beschikken lang niet allemaal over familiekamers, dus proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken. Kinderbedjes hebben ze meestal niet, dus als je die nodig hebt zul je die zelf mee moeten nemen. Slechts een beperkt aantal hotels heeft een zwembad, maar gelukkig is het nooit ver rijden naar de Caribische zee en de hagelwitte standen.

   Lees de ervaring van Reisspecialist Marloes terug die samen met haar kids de reis maakte.

   cuba-reis-met-kidsRiksjaKids: samen de wereld ontdekken

   Zoals we hierboven al aangeven heeft een reis door Cuba met kinderen zo zijn uitdagingen, maar dat is deels ook de charme en avontuur van het land. Zoek je een bestemming die wat beter afgestemd is op het reizen met (kleine) kinderen, kijk dan eens op www.riksjakids.nl. Hier bieden wij op een geselecteerd aantal bestemmingen reisprogramma’s die speciaal zijn samengesteld voor families. Onze Kids-reisspecialisten weten uit eigen ervaring hoe het is om met (kleine) kinderen ver op reis te gaan. Zij helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale reis.

   Ben je opzoek naar een kindvriendelijker alternatief voor Cuba, bekijk dan bijvoorbeeld onze Costa Rica familiereizen of onze Florida Kids rondreizen. Het comfort en de service ligt op deze bestemmingen een stuk hoger. Daarnaast hebben de hotels hier ook een ruime hoeveelheid familiekamers en is een zwembad eerder regel dan uitzondering.