lineke cuba reisspecialist

Riksja Cuba contactinformatie

Vrijdag 27 april is het Koningsdag. Dat betekent dat wij ons in onze mooiste oranje outfits zullen hijsen en feest gaan vieren! Ofwel: we zijn niet op kantoor! Maar geen zorg: maandag staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Je kunt ons uiteraard in de tussentijd alvast een mailtje sturen.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis door Cuba? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar  info@cubaonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reis aanvragen:

Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis selecteren in Mijn Reisplan.

Nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Noodnummers:

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88).

In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je ook contact opnemen met Aga Assistance op noodnummer (+31)-20 592 92 92 voor directe hulpverlening. Houd polis, paspoort, ticket en telefoonnummer waarop je te bereiken bent bij de hand.

Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Cuba. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071 – 891 03 27 . Riksja Cuba is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden in noodgevallen nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

Kantooradres:

Riksja Cuba
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel.: 071 – 891 03 27

KvK- en BTW nummer:

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Liever bellen?

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur
Zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur (een beperkt aantal Riksja reisspecialisten is aanwezig)

 

Bel mij terug

  • Bel mij terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Social Media:

Volg Riksja Travel

Facebook icon_twitter icon_youtubeGoogleplus Pinterest

Verstuur je reisplan