Oldtimers tijdens je Cuba vakantie

Inspiratie voor je Cuba vakantie

Afwisseling tijdens een individuele vakantie in Cuba vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Cuba, maar ook wat wij als Riksja Cuba te bieden hebben aan jou als reiziger.

Wij, Cuba-specialisten Vincent, Dayna, Leonie en Maaike vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen.  Hiervoor hebben we een Cuba reisblog ingericht.

Wil je zelf naar Cuba? Stel dan je eigen individuele Cuba rondreis samen. Waar begin je? Heb je eerst hulp nodig, lees dan meer hierover op de pagina hoe je door Cuba reist. Bekijk onze Cuba-kaart of kies een van de Cuba rondreizen per huurauto of busreizen Cuba. Dit zijn combinaties van onze bouwstenen die goed bij elkaar passen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan. Neem gerust contact op per telefoon of mail.

Oldtimers tijdens je Cuba vakantievakantie-cuba-dansenVakantie Cuba cocktailRondreis Cuba muziek localJungle tijdens vakantie CubaHotel vakantie CubaCruisen Cuba reizenVakantie Cuba - strandAutohuur Cuba reisVakantie Cuba VinalesTrinidad tijdens je Cuba vakantiePleintje in Havana tijdens je Cuba vakantieSigaar Cuba reizen

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Cuba en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.