Bouwstenen en rondreizen in kaart

Vind je weg door Cuba

Leuk, al die bouwstenen en rondreizen, maar je moet natuurlijk wel je weg weten te vinden door Cuba. We brengen je wel graag naar plekken waar weinig andere reizigers komen, maar we laten je niet graag verdwalen. Op onderstaande kaarten vind je daarom een handig overzicht van de verschillende plekken die je met onze Cuba-bouwstenen en Cuba-rondreizen aandoet. Zo kun je samen met ons je ideale reisroute samenstellen.

Bouwstenen in Cuba

Of je nu kiest voor een paar bouwstenen of meerdere plekken wilt bezoeken, het is wel handig om te weten waar in Cuba je je begeeft. Op onderstaande kaart vind je de locatie van alle verschillende bouwstenen. Kies jouw favorieten om je eigen Cuba-reis samen te stellen. Om een logische route hoef je je niet druk te maken: daar helpen wij je natuurlijk mee!

Verder puzzelen?

Wil je lekker met de kaart in de hand verder puzzelen? Dat kan natuurlijk ook. Download de kaart met bouwstenen en print ‘m uit!

Bouw je eigen Cuba-reis

We hopen dat de kaart je een eind op weg hebben geholpen – letterlijk! Wil je toch onze bouwstenen en/of rondreizen nog eens op een rijtje zien om je favoriet(en) te kunnen bepalen? Dat kan natuurlijk ook.