cuba-team-collegas-medewerkers-riksja

Welkom op het Riksja Cuba reisblog

Zelf zijn we dol op Cuba en vinden het leuk om meer met jullie te delen dan alleen ons reisaanbod. Wij willen de veelzijdigheid van het land graag aan je laten zien. Ronkende oldtimers, cultuur proeven, in contact komen met de lokale bevolking, koloniale steden en kilometers wit palmstrand. Wij hebben ons hart verloren aan Cuba en raken er niet over uitgepraat!

cuba-team-collegas-medewerkers-riksja

Op dit Cuba reisblog vind je uiteenlopende artikelen ter inspiratie of ter voorbereiding op je reis. Je vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen, (vakantie)tips, actualiteiten en inspirerende ervaringen en onze eigen reisverhalen. Kom je net terug uit Cuba en heb je inspirerende foto’s of verhalen? We vinden het leuk als je deze met ons wilt delen. Je kunt je ervaringen mailen naar info@cubaonline.nl.

Als Cuba-fans en experts hebben we veel van het land mogen zien en we vinden het leuk om onze ervaringen met jou te delen. Vincent heeft de omgeving van Viñales te paard ontdekt en is tot aan Trinidad afgereisd, Dayna heeft een complete rondreis gemaakt waarbij de bijzondere ontmoetingen met de bevolking het hoogtepunt waren, Sandra heeft met haar liefde voor fotografie eindeloos veel mooie momenten vastgelegd, en ook Maaike heeft het hele eiland doorkruist en overal nieuwe vrienden en contacten gemaakt.

Het team van Riksja Cuba bestemmingsexperts wenst je veel leesplezier!

Geld wisselen in Cuba

Geld wisselen in Cuba

14 juni 2019

Blog archief

Onze blogcategorieën