Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Get That Cuban Vibe

   Cuba salsa

   Cuba biedt een mix van koloniale steden, grote sigaren, oldtimers en uitgestrekte stranden. En dit alles met muziek op de achtergrond. Van salsa ritmes tot zwoele son. Met onderstaande tips dompel je jezelf helemaal onder in de Cubaanse muzikale sferen. Dans met swingende locals in een van de Casas de la Musica. Ook al ben je geen geoefende danser, de Cubanen leren je bewegen als nooit tevoren. Van jong tot oud, heel Cuba danst.

   1 Casa de la Musica – Havana

   Hier moet je heen voor de grote namen. Het entree van dit theater is prijzig, maar wij vonden het zeker de moeite waard. Een leuk avondje uit.

   2 Buiten op de trappen bij Casa de la Musica – Trinidad

   Dans de hele nacht met de lokale bevolking en toeristen op de trappen van deze sfeervolle locatie.

   3 Baracoa – Casa de la Trova

   Op deze kleine locatie, met houten stoelen die je aan je schooltijd herinneren, zijn elke avond live optredens. In Baracoa, ver van Havana, kom je weinig toeristen tegen waardoor je de lokale bevolking echt leert kennen en iedereen je vol enthousiasme Cubaanse salsa moves bijbrengt.

   4 Cafe Paris & Cafe Florida – Havana

   De muzikanten die hier spelen zijn echte entertainers en het is dan ook moeilijk om een dansje op de dansvloer te weerstaan. De ligging is gunstig aan de Obispo, tussen centro en Habana Vieja.

   5 Calle 69 – Varadero

   Niet de meest voor de hand liggende locatie, maar het is een mooie plek om naar de mensen te kijken die buiten op straat staan te dansen. Met een nauwkeurigheid en tempo die je versteld doen staan.

   Ga terug naar het overzicht van alle artikelen
   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie