Reisbureau Cuba vakantieReisbureau Cuba

Stel je eigen rondreis door Cuba samen

Bij internet reisbureau Riksja Cuba (aangesloten bij SGR en ANVR) kun je je eigen Cuba rondreis samenstellen. Onze reisspecialisten zijn zelf in Cuba geweest en helpen je graag bij het samenstellen van je eigen Cuba reis. Zij spreken uit eigen reiservaring en kennen de leuke plekjes.

Om het échte Cuba achter de bekende bezienswaardigheden te laten zien, regelen wij (als reisbureau Cuba) meer dan alleen een overnachting en het vervoer. Rijd per oldtimer door de statige wijken van Havana, hobbel te paard door tabaksvelden of maak een tropische wandeling door weelderig regenwoud, pal aan de Caribische zee.

Cuba reizen VinalesRiksja Cuba; een online reisbureau

Stel met onze Cuba reizen (bouwstenen van enkele dagen) je eigen Cuba rondreis samen of kies één van onze kant-en-klare Cuba rondreizen. Deze rondreizen door Cuba hebben we zelf samengesteld met bouwstenen, maar wil je één van de Cuba rondreizen verlengen met bijvoorbeeld een nachtje meer of vinden dan is dat geen probleem. Of verleng je rondreis met een extra bouwsteen.

Internet reisbureau  Riksja Cuba kiest voor sfeervolle accommodaties. Een koloniaal hotel, bij de Cubanen thuis, in een voormalig fort of in een bungalow aan een afgezonder palmenstrand. Met een huurauto reis je langs de billboards van Ché Guevara en de plekken waar de tijd stil heeft gestaan. Je rondreis Cuba zal op deze manier een unieke ervaring worden. Onze Cuba rondreizen zijn individueel, dus je hebt geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken