Rondreis Cuba: huurauto

Individuele Cuba-rondreizen

Rondreis Cuba: kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Met onze flexibele Cuba-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenenSlaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een gekleurd plattelandshuisje of in een bungalow op het strand? Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina. Bel of mail ons: wij, Cuba-experts Vincent, Maaike, Sandra en Dayna helpen je graag op weg. Houd er rekening mee dat het in Cuba iets minder vlot gaat dan hier. Daarom hebben we minimaal vier weken nodig om je rondreis Cuba te kunnen vastleggen. Indien je last minute nog naar Cuba wilt, raden wij je aan om per bus of privétransfer te reizen. Dit kunnen wij vaak binnen twee weken nog wel reserveren. Echter des te eerder je boekt, des te groter de kans dat je reis ook daadwerkelijk wordt bevestigd. Wil je liever een Cuba-rondreis maken met de bus? Kijk dan bij onze rondreizen per bus.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring          ✔ Slaap in knusse casas particulares                        ✔ Je reist individueel met vangnet
✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa      ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld      ✔ Je reis wordt CO²-gecompenseerd

Kies je favoriete Cuba rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Cuba libre flexi reis

Reisschema: Nader te bepalen
Reisduur: vanaf 7 dagen/ 6 nachten
Reissom: vanaf € 558,- p.p. bij 2 personen
Vervoer: Autohuur of transfers
Vluchten: Optioneel bij te boeken vanaf €705

Tijdens deze reis stem je als vertrouwd met een bestemmingsexpert de route af die bij je past, maar heb je de vrijheid om ter plaatse een nachtje korter of langer ergens te verblijven. Zo kun je erop vertrouwen dat je de leukste plekken ziet en overnacht in zorgvuldig geselecteerde slaapplekken, maar ben je meer flexibel. Lees meer over deze flexi-rondreis.

Voeg deze rondreis toe aan je Cuba reisplan!

Rondreis 2: Good old time(r)s

Reisschema: Havana – tabaksdorpje Viñales - Cienfuegos – pastelkleurig Trinidad – hagelwit zandstrand
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Reissom: vanaf € 935,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. paardrijtocht en bicitour Trinidad
Autohuur: medium categorie huurauto
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Tijdens deze korte rondreis combineer je Havana met de tabaksprovincie Piñar en de koloniale stadjes Cienfuegos en Trinidad. Ook bezoek je de stad met het monument van Che Guevarra in Santa Clara. Je eindigt deze rondreis Cuba aan de tropische stranden van Varadero voor een ontspannen einde van je rondreis west Cuba.

Rondreis 3: Mi casa es tu casa

Reisschema: Havana – tabaksdorpje Viñales - Playa Larga – pastelkleurig Trinidad - monument van Che Guevara – wit zandstrand
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: vanaf € 1278,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. paardrijtocht, bicitour Trinidad
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Een van de grootste charmes van Cuba is wat ons betreft dat je in casas particulares kunt slapen: een soort mini-hotelletjes, gerund door de Cubanen zelf. Voor hen extra inkomsten, voor jou een kans op persoonlijk contact en een inkijkje in het leven van de Cubaan. We hebben onze casas met zorg uitgezocht. Reis van Havana langs de hoogtepunten van West- en Midden-Cuba en eindig met de voeten in het zand aan de Caribische zee. Lees meer over deze rondreis met casas particulares.

Rondreis 4: Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Reisschema: Havana – tabaksdorpje Viñales - tropisch paradijseiland – omgeving Las Terrazas – monument van Che Guevara - pastelkleurig Trinidad – wit zandstrand
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: vanaf € 1498,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. paardrijtocht, eco-tour
Autohuur: medium categorie huurauto
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Natuurlijk wil je graag de hoogtepunten van Cuba zien, maar je wilt vast ook niet thuiskomen van je reis en toe zijn aan vakantie. Ook al heb je maar twee weken, je hoeft je reis niet af te raffelen. In deze reis zorgen we ervoor dat je Havana, Trinidad en de tabaksvelden ziet, maar dat je ook lekker met de voeten in het zand kunt in knusse slaapplekken aan de kust. Lees meer over de reis ‘Twee weken in Cuba‘.

 

Rondreis 5: Ontdek Cuba met kinderen

Reisschema: Havana, tabaksvelden in Viñales, omgeving las Terrazas, Trinidad, strand in Varadero
Reisduur: 16 dagen, 15 nachten
Reissom: vanaf € 1336,- p.p. bij 4 personen
Inclusief: oldtimer tour Havana, paardrijtocht, zipline, bici-taxi tour
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Deze rondreis is voor avontuurlijk ingestelde families met kinderen vanaf 6 jaar die samen Cuba willen ontdekken. Een chauffeur brengt je van A naar B en je slaapt in kindvriendelijke casas, gerund door Cubanen. Doordat je overal minimaal twee nachten blijft is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Je sluit de reis relaxt af in een resort aan het strand. Lees meer in de uitgebreide beschrijving van de reis Ontdek Cuba met kinderen.

Rondreis 6: Op het ritme van de rumba

Reisschema: Havana – Remedios – pastelkleurig Trinidad – omgeving Las Terrazas – tropisch paradijseiland - tabaksdorpje Viñales
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: vanaf € 1545,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. paardrijtocht, eco-tour, bicitaxi tour Trinidad
Autohuur: medium categorie huurauto
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Met deze Cuba rondreis van ruim twee weken blijf je in het westen van Cuba. Hij lijkt op de “Toeren van pleintjes naar palmenstrand” rondreis, maar is hét alternatief als je niet zo’n strandliefhebber bent en liever meer meekrijgt van de Cubaanse cultuur en natuur. Op verschillende plekken heb je net even langer de tijd, zodat je op eigen gelegenheid de plek kunt ontdekken. Meer ontdekken van deze fly drive Cuba, lees dan meer in de beschrijving.

Rondreis 7: La Isla Bonita

Reisschema: Havana – tabaksdorpje Viñales – omgeving Las Terrazas – monument van Che Guevara – pastelkleurig Trinidad – rancho’s van Camaguey – muziekstad Santiago – tropisch Baracoa - relaxstrand
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: vanaf € 1852,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. paardrijtocht, eco-tour, bicitaxi rit Trinidad
Autohuur: medium categorie huurauto
Vluchten: vanaf € 949 en optioneel bij te boeken

Als je drie weken op Cuba verblijft dan heb je voldoende tijd om ook het oosten van het eiland te bezoeken. Bezoek de ongerepte oostkust, een tropische omgeving met bananenplanten en cacaobomen, de geboortestad van de Cubaanse rumba, son, conga en salsa en geef je tot slot over aan het onbekommerd relaxen aan een stil zuidstrand. Ontdek meer van deze Cuba fly drive.

Rondreis 8: Het andere Cuba

Reisschema: Havana – tabaksdorpje Viñales – Cienfuegos en pastelkleurig Trinidad – Sierra Maestra gebergte – muziekstad Santiago – tropisch Baracoa – koraalstrand Santa Lucia – monument van Che Guevarra
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: vanaf € 1914,- p.p. bij 2 personen
Autohuur: medium categorie huurauto
Inclusief: o.a. paardrijtocht, bicitaxi tour Trinidad, rebellentour
Vluchten: vanaf € 705 en optioneel bij te boeken

Het achterland van Cuba nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je het land verkend. Combineer cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze complete Cuba reis.

1
van
8

 

Algemene informatie Cuba rondreizen

Wat is inbegrepen in onze individuele autorondreizen Cuba?Rondreis Cuba: Cubaanse vrouw met sigaar

– Bij de overnachtingen is altijd ontbijt inbegrepen. Ook andere maaltijden en drankjes zijn soms inbegrepen, per plaats staat in de tekst beschreven welke maaltijden/drankjes dat zijn. Overige maaltijden zijn voor eigen rekening.
– Vervoer per huurauto (2/3 personen) en een wegenkaart zijn inbegrepen in de prijs. Het aantal dagen staat per rondreis vermeld.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die 24 uur per dag bereikbaar is.
– Visum

Rondreis Cuba: een van de vele muzikantenWat is niet inbegrepen in onze individuele Cuba rondreizen ?

– De retourvlucht naar Cuba, we kunnen deze ook voor je boeken: zie vluchten
– De verzekering van de auto is exclusief en moet ter plaatse worden betaald. Informatie over voorwaarden en bijkomende kosten vind je op onze autohuur pagina
– De meeste entreegelden voor de parken, doorgaans tussen de 2 en 10 euro p.p.
– Bijkomende excursies
– Reserveringskosten € 25,- p.p., maximaal € 75,- per boeking
– calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen