Vliegtickets Cuba nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Cuba voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Cuba-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Cuba zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Cuba-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Cuba, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Dit kosten vliegtickets Cuba:

KLM - Cuba rondreis Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1064,- p.p. Economy Overstap geen
Air-France - Cuba vliegticket Laagseizoen vanaf €600,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €986,- p.p. Economy Overstap Parijs
Laagseizoen vanaf €669,- p.p. Economy Route Amsterdam - Varadero / Holguin*
Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €620,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1080,- p.p. Economy Overstap Madrid

* Combinatieticket Varadero-Holguin ook mogelijk, prijs op aanvraag

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten, vluchtverzekering en service fee (zie ook ticketinformatie Cuba). Op vluchten van Tuifly is de vliegticketgarantie niet van toepassing.

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), hebben wij vaak de laagst mogelijke vluchtprijzen voor touroperator-tarieven met KLM en Air France vertrekkend vanaf Amsterdam. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cuba vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat je Mijn Reisplan hebt aangemaakt, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Cuba

Binnenlandse vluchten voor Cuba boek je het beste vooraf. In samenwerking met onze lokale partner bieden wij de volgende binnenlandse vluchten aan: Havana – Cayo Largo (v.v.). Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Cuba.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Cuba
Ga terug naar de hoofdpagina van Riksja Cuba