Vliegticket Cuba, bijvoorbeeld KLM

Vliegtickets Cuba - KLMVliegtickets Cuba

 

Een Cuba vliegticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Cuba reis, kan Riksja Cuba je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met korte Cuba reizen, een rondreis Cuba met huurauto of een busrondreis Cuba.

 

Vliegtickets Cuba: naar Havana, Varadero en Holguin

KLM - Cuba rondreis Laagseizoen vanaf €705,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1064,- p.p. Economy Overstap geen
Air-France - Cuba vliegticket Laagseizoen vanaf €600,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €986,- p.p. Economy Overstap Parijs
Laagseizoen vanaf €669,- p.p. Economy Route Amsterdam - Varadero / Holguin*
Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €620,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1080,- p.p. Economy Overstap Madrid

* Combinatieticket Varadero-Holguin ook mogelijk, prijs op aanvraag

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten, vluchtverzekering en service fee (zie ook ticketinformatie Cuba). Op vluchten van Tuifly is de vliegticketgarantie niet van toepassing.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), hebben wij vaak de laagst mogelijke vluchtprijzen voor touroperator-tarieven met KLM en Air France vertrekkend vanaf Amsterdam. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cuba vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat je Mijn Reisplan hebt aangemaakt, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Cuba

Binnenlandse vluchten voor Cuba boek je het beste vooraf. In samenwerking met onze lokale partner bieden wij de volgende binnenlandse vluchten aan: Havana – Santiago de Cuba (v.v.), Havana – Holguin (v.v.), Havana – Cayo Largo (v.v.).
Mail ons je route door zodat we voorwaarden en prijzen kunnen checken. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijziging door de luchtvaartmaatschappij. De meeste vluchten binnen Cuba worden uitgevoerd door Cubana. Deze maatschappij is veilig en voert dagelijks vluchten uit van en naar Havana. Je mag 20kg per persoon meenemen en je dient 1,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de airport. Capaciteit is doorgaans geen probleem als je vroeg boekt. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op het reisprogramma. Cuba blijft Cuba en ook hier komen vertragingen voor. Daarom adviseren we altijd om een extra nacht in Havana te verblijven voordat je de terugvlucht naar Amsterdam neemt. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Cuba.

 

Terug naar de hoofdpagina van  Riksja Cuba
of
naar het bouwstenen overzicht